Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Saturday, June 11, 2011

Kembali lagi! nak hadiah????bacaaa jangan tak bacaaaaa..

Assalamualaiikum..terima kasih pada rakan2 yang sudi singgah. Akhirnya selesai juga 1 semester. Hanya tinggal satu lagi t/jawab sebelum dpt bercuti panjang...bln 9 naik sem baru. Dlam kesibukan yg melanda ni , sempat jg balik ke kg. Itupun atas urusan keluarga. Terpaksa ambil cuti rehat (yg berusaha disimpan) huuhuuu..apapun , terima kasih pada rakan2 di SKP yang membantu mengendalikan kelas mummy sepanjang minggu ni..( isnin,selasa dan hari ini). Hari ni berjaya juga menjawab soalan Adv.Stat dengan kerjasama rakan2. Semoga apa yg dijawab tu menepatilah apa yang ditanya. Anak2 masih dalam keadaan yg kurang baik.  Sekarang angah dan sikembar pula demam campak..harap2 mrk cepat sembuh. Along dah ke sekolah mulai semalam. Segak pakai seragam baru. Tak sempat lagi nak ambil gambar. Jadi lepas ni insyaallah blog ni tak akan bersawang lagi. Kepada semua pelajar yg mengambil kelas saya..terima kasih dan smoga u alls berjaya dlm exam. Dan buat rakan2..mummy nak bagi hadiah kepada yg setia menjenguk blog ni. Gambar2 hadiah akan diupload setiap masa(bila dapat je..upload). Tiada syarat..cuma rajin2lah tinggalkan nama anda diblog ni. Yang paling rajin jenguk..dialah yg dpt hadiah2 ni.  Nak upload gambar tapi tak boleh..apa la masalahnya sistem ni.. Ok..jadi rajin2 lah tinggalkan jejak,traffic, komen..dan yg paling bnyak bertandang akan diberi peluang memilih hadiah mana yg mereka suka.. Meh jenguk ramai2!
(sticky post until 11/06 2011)