Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Monday, December 26, 2011

"Contest My Top Referral by Amira Studio"


Tarikh Tutup:

31 Disember 2011
 Hadiah Utama:
                                             -RM100 Cash
                  FootDetox(RM20 Each) tajaan dari FizzAsmara 

                                                     Hadiah Kedua:
                            -FootDetox(RM20 Each) tajaan dari FizzAsmara 
                            -Vector Couple tajaan dari Firdani Love Story


     Hadiah Ketiga:
                             -Vector Single tajaan dari Firdani Love Story

Nak join? klik je kat banner tu!

Bila tengok syaza punya GA yg colourful ni mummy teruja. Tambah pulak hadiahnya dari seberang lautan. Nak pergi belum tentu bila..huhuhu. Harapan mummy semoga syaza sihat dan selesa dibumi orang. Sentiasa ingat pepatah "di mana bumi dipijak, disitu langit dijunjung" dan "hujan emas di negeri orang,hujan batu di negeri sendiri". Semoga Syaza juga berjaya dengan cemerlang didalam peperiksaan SPM yg telah dilalui.
Nak tag juga;





Thursday, December 15, 2011

pangkor dihati-Jom Join GA Siti!


oleh kerana dah lama tak berblog..banyak GA yang tak dapat mummy ikut dan buat. Tetiba nampak pula banner blog siti ni..
Mummy mula kenal cik Siti ni melalui FB..mummy adalah membeli pendukung baby yang boleh disangkut di dalam kereta ataupun di kerusi meja makan..sangat praktikal.
So ari ni ..mummy nk join contest yg cik siti anjurkan..
Bila tengok Pulau Pangkor..teringat semasa kursus KPLI-SR-LPBS 2006. Mummy pun buat aksi berbahaya yang cik siti buat tuh! terpaksa sbnrnya..tp bila dah buat..seronok smp tak ingat dunia!..waktu tu br je dpt tau pregnant si kembar(tp x tau kembar-mujur tak jd apa2)
Eh..dah panjang la pulak..apapun kalau rasa nak join GA ni...KLIK PD BANNER DI ATAS YA!