Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Sunday, January 16, 2011

Tak cukup masa atau masa yang tak cukup?

Salam pagi minggu. Ntah betul ke tidak tajuk entry tu pun mummy tak pasti. Tapi itulah hakikatnya yg terjadi buat masa ini. Jadual yang padat buatkan mummy rasa tak cukup masa. Pagi ke sekolah, Petang Isnin dan rabu ke UPM, Petang khamis pula ke UM . Petang selasa dan jumaat sibuk uruskan kerja2 sekolah yg terpaksa dibawa balik ke rumah. Tunggang langgang juga rumah jadinya. Harap-harap mummy dapat settlekan kerja2 yang dituntut ini secara berperingkat dan segera. Kalau tak alamat rebah dipintu kereta la jawabnya...hehehe. Kesian Qaseh. oleh kerana kesibukan..waktu menyusu pun berubah. Hampir2 mummy putus asa bila air susu berkurangan. Mujurlah teringat pada entri Mommamia. betul rupanya, kalau kita stress, dan pump x ikut jadual..air susu kurang. Dengan pantas mummy amik supliment shaklee dr momma. Esoknya dah sampai dan dlm tempoh 24 hours..hasilnya mengkagumkan. Air susu yang terhasil pekat dan mengenyangkan Nurqaseh. Sekarang ni, satu perkara yang merisaukan mummy ialah mendapatkan buku SPSS Third Edition. Ada ke sesiapa yang boleh tolong? dah la mummy ni buta statistik..kena pulak amik paper tu..huhuhu.Nak drop , rasa rugi, coz x amik paper lain..Kalau ada yang sudi tolong..mummy alu-alukan..dah la..panjang pulak membebel. Kepada pemenang GA..esok hadiah akak diposkan. Ari ni br mummy sempat kumpul..Jangan marah ya....!

3 comments:

ShafiqIzwan said...

whoah bz betul mummy..

nub said...

nak bz2 jugak...heheheh

Momma Mia said...

Cukup kagum la dgn Akak
Semoga dipermudahkan segala urusan. Amin!!

Alhamdulillah glad something could help akak booster semula ur milk supply. Jangan lupa minum banyak air tau!!