Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Thursday, December 15, 2011

pangkor dihati-Jom Join GA Siti!


oleh kerana dah lama tak berblog..banyak GA yang tak dapat mummy ikut dan buat. Tetiba nampak pula banner blog siti ni..
Mummy mula kenal cik Siti ni melalui FB..mummy adalah membeli pendukung baby yang boleh disangkut di dalam kereta ataupun di kerusi meja makan..sangat praktikal.
So ari ni ..mummy nk join contest yg cik siti anjurkan..
Bila tengok Pulau Pangkor..teringat semasa kursus KPLI-SR-LPBS 2006. Mummy pun buat aksi berbahaya yang cik siti buat tuh! terpaksa sbnrnya..tp bila dah buat..seronok smp tak ingat dunia!..waktu tu br je dpt tau pregnant si kembar(tp x tau kembar-mujur tak jd apa2)
Eh..dah panjang la pulak..apapun kalau rasa nak join GA ni...KLIK PD BANNER DI ATAS YA!

2 comments:

SiTi said...

gud luck.....owhh buat jugak ye...tp sekali da bua syokk kan flying fox tu....nasib baik msa tu xde apa2....

senandunghatiku said...

aha..tapi kami wajib buat, kalau tak wajib mesti tak merasa nak buat. maklumlah..penakut!