Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Sunday, January 9, 2011

PENGUMUMAN PEMENANG GA

Assalamualaiikum buat semua blogger. X sabar rasanya nak umumkan pemenang GA New Year Senandunghatiku.. Cabutan telahpun dilakukan bersama-sama; dengan senanghati diumumkan pemenang2 nya.

3 hadiah utama dr senandunghatiku;

 42. Cempaka kuning
14. Suzie 284 contest (mama Z'harfan)
54. Cipan Pasir (taufidris)

3 pemenang yang akan menerima daripada krafAina;
10. mairasukacgl
58. Azrynain
5.  nanakimie
memandangkan mood krafaina sangat baik hari ni..maka satu lagi pemenang tlh menjadi pilihan beliau iaitu;
13. CUTE MUM

dan 3 pemenang yang akan menerima hadiah daripada Aku & buku;

40. inahasan
41. mamat80
52. Nurnuha syakilla.

 Hadiah bagi follower terpilih pula...

1: yan
2: Mommamia 
3.abbymira

 Kepada para pemenang...sila email alamat lengkap berserta no H/p ; hadiah akan menyusul dalam tempoh 2 minggu ...

Kepada rakan blogger yang lain, nantikan GA seterusnya dengan hadiah2 yang lebih menarik..Salam sayang buat semua!

23 comments:

nub said...

owaahh..trlepas...huu..sob2

nanakimie said...

wah,tq sis!t nana email:)

Nur Ezzat said...

tahniah buat semua pemenang! =)

tiada rezeki ezzat di sini.

tomatokering :) said...

wahh kongrets to yg mng :D

Mama Zharfan said...

tq sbb sudi pilih me sbg salah seorg pemenang :)

me dh email my details :)
congrats to all winners :)

sicomot-comel said...

tahniah kepada pemenang ye:)

abbymira said...

kak, saya dah email detail saye..btw..very big thanks ye.. to others, congrate.. :)

uNa said...

taniah wt yg mnang..yg xmnang,try lg..InsyaAllah..ada rezeki, ada dpt la 2(sedapkan ht sndri gak)..hik2x

imanmom said...

tahniah semua pemenang..

tiefazatie said...

ala..xbertuah nie..ahha..tahniah pd yg menang especially mamazharfan..bertuah sungguh sis nie..=)

Cute MuM said...

tahniah pada yang menang..
terima kasih sebab pilih Cute Mum..
dah email details..

cempakakuning said...

Alamak bestnya....baru tahu hari i menang. terima kasih penganjur.nak email detail ni.

[senandunghatiku] said...

gumbira rasa dihati melihat kawan2 yg supprt ant satu sama lain. Lepas semua dpt hadiah , senandunghatiku akan anjurkan GA lagi..kali ni lebih menarik!insyaallah..trukan support ke?

Momma Mia said...

Ya Allah kami pun dapat. Alhamdulillah. maceh!!

Mr.IX said...

tahniah utk smua....hehe

alam blogwalking sini dengan sukahati-nya.....Jemputlah singgah ke blog saya gak yer....

sila lah baca :
Cerpen MONOLOG Bhgn:2 karya Blogger IXBARR....kenapa perlu MONOLOG?

\^__^/

Myra Jay said...

Salam.. Myra baru datang terjah tgk result..
Nanti maira emel detail ye.. TQ pilih me as one of winner :)

SyUhAdA said...

thniah kpd sume pmenang..
syu x smpat nk join..~

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah tuk para pemenang!jom join GA atie lak...

KUREKURE COMEL said...

tq....mina nak bg email ni...hehehe

Mrs. Asida said...

cempaka kuning mmg luck ler.. :)
tahniah semua..

Mrs. Asida said...

jom join GA Asid yer..

http://ilovecontest.com

azryNaiN said...

sori sis..ain lmb bg respon..nnt ain bg detail yea..

tahniah jugak pd pmnang laen..

Myra Jay said...

Sis, adiah dapat, cantik dan comel dan kreatif.. suka sangat.. :)