Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Tuesday, November 9, 2010

Ok..cantik!

Hari ni lmbat lak write new post. Bukannya apa, ralit duk buka blog kwn2 baru. Malam td, masa hubby duk cek dia punya FB, aku pun show blog ni kat dia. Berdebar-debar lak tunggu reaksi dia..dup..dap..dup..dap. Buatnya dia kat x ok..em, jwbnya kn tutupla blog ni. Pastu dia tnya, "cmana abang nk tengok blog ni dr opis.." wahhh..leganya. So aku pun srh je dia buka FB coz ada URL kat situ. Dan pg ni dgn wajah yg berbunga2 aku amik gmbo dia, nk publish kat blog.. kelakarla pulak. Jgn marah ye darling!
tgh siap2 nk pegi keja la ni..hehehe..subuh2 dh kn posing!

5 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

salam ziarah....
wah2 ini sudah bgs...incek hubby dah tanya mcmana nk buka blog ye..tahniah..

senandung hatiku said...

Tq coz jln2 sni.em gitulah..dia bg lmpu hijau tu kira brtuah sgt2!

che fara a.k.a fanadz said...

salam singgah~~
hehehe.sonok ye dapat greenlight.. :)
ntah2 nanti dia pun minat nak berblog!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kikikikk
kelakar la pulak..sonot kan bila hubby sendiri sporting giler..ehehe

senandung hatiku said...

betul3x..kalau diizinkn smua sronok rose..