Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Sunday, April 24, 2011

Macam tu ke?

Assalamualaiikum dan salam satu Malaysia  buat  kawan2 mummy di alam maya ni. Cuaca yang tak menentu dihujung minggu ni membuatkan mood pun boleh jadi tak menentu. Tapi masih lagi berada pada tahap yg ok. Tak de la terus down.  Semalam x bergerak ke mana2. Mummy & hubby duk umah layan anak2. Along pun sekolah ganti. Letih duk rumah ni sebenarnya lebih daripada kat tempat kerja. Bezanya..letih kat umah x de la tension sgt. Kalau pening kepala pun, hero2 mummy boleh tolong picit2kan. Hari ni pula mummy kn datang sekolah. Kalau fikirkan malas..toksah cakapla..tapi bila fikir tanggungjawab dan nak menuntut ilmu mummy gagahkan jua. Harap2 ceramah motivasi utk ibubapa ni betul2 berkesan. Bolehla diaplikasikan selepas ini. Ni..Mummy buat GA yang simple, cuma minta kawn2 komen. Ada yg tanya, nak tingkatkan trafik ke? eh..boleh mcm tu ke? maksudnya..bnyk sangat ke sumbangan trafik tu kat Mummy? bukan..bukan itu yg utama..mummy x prnh pun ber blog ni utk trafik..x dpt apa pun. Tapi nak mencari rakan2 yg ikhlas datang ke blog..beri komen, tinggal jejak yang dapat menceriakan  lagi blog ni. Oh ya..ada beg LV yang mummy beli daripada Azeera Ahmad. Rasanya nak dijadikan hadiah utama.. ! nak komen?..hahaha komen jgn x komen ya. 

No comments: