Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Saturday, March 26, 2011

Dah bersawang!


ish...jenuh nak buang spider web ni. br je sapu..dah siap yg baru. Ni tandanya x smpt nk sapu hari2.patutla traffic slow.xde cite bru,x bw...x de la kwn2 yg buat lawatan balas. Apapun, bukannya sengaja x nak update blog. Minggu lepas mummy bergelumang ngan kertas ujian.
Nak semak esemen student lg, jd x sempat nak update blog. Buka tuk sapu2 sawang jer..
Hari ni pulak my little princess demam. Panas gak bdn dia ..38.5, jd knlah jumpa doktor. Mujur dia x meragam.cuma x mahu berenggang je. Alhamdulillah,lps msukkan ubat "***tot" td..suhu bdn dia dah trn.
Semoga dia cepat sembuh. Ari ni mummy jadi surirumah spnuh masa, coz assistant gi merendek(jln2). 
Jd sambil tggu Along balik dr pertandingan "petonq" ( pkt ngri s'gor)..mumyy update la kejap. Esok ke masjid Besi Putrajaya..kn bertugas di kem PERISAI, kalau rajin ke mesyt PIBG.Tapi x janji..sbb nak carikan baju pengawas untuk Along yg akan menerima watikah perlantikan 1.April.2011. Tau2 je dah isnin..dah mula kerja dan ke kelas. X sabar nak tunggu cuti semester. Ada la masa utk mummy update blog tiap2 petang. Malam?..jgn harap la..pkl 9.30 je..Qaseh dah ajak golek2. Sebab siang x sempat..cian dia..
jadi kawan2 bloggerku sekelian..jenguk2 lah blog ni walau pun dah nampak sawang ye..sayang semua!

2 comments:

Momma Mia said...

Semoga Qaseh cepat sembuh...
jemput amik tag yer

http://alinalancontest.blogspot.com/2011/03/aksi-si-comel-with-little-fingers.html

Aku Ibu Muda said...

AIM pon pernah biarkan blog bersawang berbulan2 lamanya :) sebab papa nya excited menulis beberapa bulan pertama je...ahaha...pas tu mama nya la yg kena continue :)