Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Sunday, March 6, 2011

GA Ibu,hebatkan shaklee?

Syarat umum : em..layak, saya warganegara..
Syarat khusus : dah jadi friend, dah letak kat bloglist & side bar..
Dan buat entri..


  • “Tips menghadapi saat-saat melahirkan anak yang telah saya amalkan ialah…”
  • sentiasa bnyk bergerak..jika sakit datang,bnykkan istigfar.
  • bila berada di labour room, baca ayat kursi, alfatihah dan 4 kul. Insyaallah sakit x terasa sangat dan cepat buka jalan.
  • Jangan fikir yg bukan2 dan berbisik kpd anak supaya cepat buat jalan  keluar.
  • Jaga mulut daripada menjerit dng berzikir.
  • Kelebihan ayat kursyi, agar dijauhi syaitan ketika melahirkan.
  • Alhamdulillah..saya amalkan dan anak ketiga lahir dalam tempoh lebih kurang 3 jam bermula dari wktu sakit. Dan bukaan jalan hanya mengambil masa lebih kurang 10 minit utk capai 8 cm. Dan saya ingat lagi , nurse di HPJ cakap" kalau semua orang senang bersalin macam puan..ramai pun tak pe. kami sanggup"..
Sekarang dengan senang hatinya nak Tag kwan2 saya:
atau sape2 je yang nak join..
Jom la jenguk..


1 comment:

ibuhebat said...

Terima kasih kerana join give-away pertama saya! Salam perkenalan C=