Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Thursday, March 31, 2011

Sukakannya...? Gandakannya!!!!!

Durian Runtuh...Jom beli Full Pack Shaklee dan dapatkan hadiah utama bernilai RM1000

Bermula 23 Februari 2011- 30 April 2011 
Anda layak untuk mendapat hadiah2 berikut

Hadiah Utama (April)
Product Shaklee bernilai RM1000


Hadiah Bulanan (February, Mac, April)
2 x Fullpack set A
1x Voucher Disc penginapan di Marriot / Renaissance

Apa yang perlu anda lakukan?
  • Anda hanya perlu membuat pembelian minimum sebanyak RM200 (tidak termasuk kos pos) dalam satu invois menggunakan ID saya 854929 dan layak menyertainya. Ini adalah anjuran GBS - Geng Shaklee Trial Pack..
    • Pembelian melebihi RM400 melayakkan anda mendapat dua cabutan, RM600 untuk 3 cabutan dan seterusnya.
      • Jika anda membuat pembelian secara walk in, pastikan anda membeli di branchyang disahkan oleh Shaklee dan bukan dari mana-mana mereka yang menyimpan stok (Shaklee tidak menyediakan stokis) dan sms kan kepada saya di 0163247273 atau email hasnyyanti2@yahoo.com 
        • Cabutan bagi hadiah bulanan ialah seramai 3 orang dari senarai pembelian di mana kami menyediakan 2 set untuk Multivitamin, b com dan Vitamin C serta seorang akan memenangi Voucher Disc Percutian/ Penginapan Di Marriot/ Renaissance.
          • Tiada slogan atau soalan yang perlu dijawab.
            • Cabutan akan dibuat setiap bulan dan BERITA HEBAT : Pemenang hadiah bulanan LAYAK untuk menjadi pemenang hadiah UTAMA. Inilah BONUS BERGANDA! Bermakna walaupun anda telah menjadi pemenang hadiah bulanan , anda masih berpeluang memenangi hadiah UTAMA.
              • Lebih banyak pembelian lebih banyak peluang!
                • Punya kekangan untuk membeli vitamin fullpack? Inilah peluang mengajak adik beradik atau opismate anda berkongsi duit dan membeli vitamin bersama. Beli vitamin secara fullpack, dan anda boleh bahagikan kepada rakan / adik beradik yang dikongsi. Mana tahu anda memang? Hadiah juga boleh dikongsikan bersama..kerana hadiahnya 3 botol vitamin full pack set A! Gandakan kegembiraan anda dan adik beradik/rakan kongsi anda...
                  • Jangan tunggu lagi. Pernah dengar iklan Peraturan 88: Sukakannya! Gandakannya! Bermula 23 Februari 2011- 30 April 2011.
                    Jadikan tahun 2011 tahun yang penuh dengan kesejahteraan, kesihatan, kegembiraan dan kekayaan!!!!!! 

                    Pernahkah anda terfikir mengapa Full Pack vitamin Shaklee lebih murah?
                    • ianya adalah harga ahli dan diberi kepada semua kawan-kawan termasuklah kalian yang membaca blog ini.
                    • tiada kos re-packing.
                    • belian secara pukal pastinya lebih murah :)
                    • Berbaloi dengan lebih penjimatan! 
                    • Ber "seal" dan lebih baik.

                    setiap pembelian akan dapat magnatic flower 

                    dan juga sekuntum brooch
                    yang ditempah khas dari krafaina

                    Cepat..!cepat..mungkin anda lah pemenangnya!






                    1 comment:

                    Aku Ibu Muda said...

                    hari tu AIM dah try shaklee... ok la..susu jadi pekat, bby cepat kenyang..tapiiiiiiii.. diri sendiri ta disiplin nk makan ikut timing...hihiii

                    asek skip je :)