Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Sunday, December 26, 2010

Croydon baby boy giveaway



1. buat entry bout this contest, tepek je banner contest ni kat entry and link to this entry yer.. 
salam kenal Afidah..Tahniah!. Ala comeinya, teringat kelahiran anak2 akak. Macam ni la rupa mereka selepas lahir.Syukur kepada Allah kerana memberi peluang untuk hambanya melahirkan anak cucu Adam. Semoga lepas ni dapat baby girl pulak!

2. then letak banner juga di side bar and link to this entry juga..
ok..dah letak!'
3. da siap , letak entry contest anda di  ruang komen di bawah , kalau bole bagi email sekali yer.. 
yer la..
4. bole Tag 2 Org Join giveaway nie

dengan sukacitanya saya tag;

dan 
5. Tak wajib jadi follower , but strongly advisable .. haha.. ( senang nanti nk tau menang ke tak kan..)
dah folo u..
- Hadiah , i janji i nak beli masa kat UK kan.. so i will , sapa yg menang nanti , just gitau nak hadiah untuk diri sendiri ker , utk your girl ke , utk your boy ke , utk your baby ke , or utk your kesayangan , so i akan cari yg sesuai ngan dia... ok tak??





No comments: