Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Thursday, December 23, 2010

Qaseh dah mula kena tinggal!

Qaseh 3 bulan ( 6.8kg),Lenanya dialps dpt upah dr mama..
Minggu ni mamaQaseh hanya sempat melawat blog sndri je..x sempat nk post entri baru memandangkan dah mula bertugas. Sepanjang minggu ni, sibuk dengan mesyuarat guru, gotong-royong dan sebagainya. Tahun ni kami mula awal sebab cuti hujung tahun hari tu pun awal. Jadi x boleh lah nak berungut dibelakang! Suasana disekolah tu riuh-rendah dengan ceritera sepanjang cuti. Hari-hari ada saja cerita batu, jadi x bolehlah nak salahkan murid2 kalau diorang tu syok sgt bercerita. Tapi, time kerja kena jugalah kerja . Mujurlah buah hati mama, Nurqaseh Airis Fiqriyah sangat sporting..(yo la tu!). Kata mak cik dia, sepanjang mama tak ada, tiduk Qaseh x lena. Bila mama balik je, amboi..sampai kena kejutkan utk BF pulak. Bau je dah cukup..apatah lg kalau dah melekap kat bdn mama ni. Ptg td pg timbang & cucuk 3 bulan. Trus singgah carrefour tindik telinga. barulah nmpk mcm budak perempuan. skrg, dia trkebil2 & sdikit x selese. Mama ingat x nak bg ubat demam..nk tgok dia kuat tak coz last month dia x dmam pun. Cuma yg x thn, berat Qaseh dah mencecah 6.8kg. Patutla tgn ni kebas smcm je bila pangku dia..

No comments: