Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Friday, September 19, 2014

LIEBSTER AWARD!! TQ FOR TAGGING

Alhamdulillah..dah lama juga sepi dari berblog. banyak saja kekangannya. Tak sangka pulak bila mula saja dengan post baru, dah ada kempen Liebster award. Thanks to rakan baru Issabella yang sudi meng "tag" diri ini..senandunghatiku berlagu riang..

Apa soalan dari cik Bella kita? Jom kita jawab.

  1. Apa anda paling tak suka masa berblogging? (of kos la membaca kisah2 yang dikongsikan sambil memfollow..)
  2. Apa kesusahan anda masa berblogging? (susah nk capai target BW)
  3. Apa yang paling mengembirakan anda masa berblogging? (baca entri2 yg menarik)
  4. Jenis blog yang macam mana paling anda suka? (kalerfull, banyak gambar2 yg menarik)
  5. Berikan 3 blog favorite anda. (miakiddle conway, Sifu Blogger Ben, ini blog ummiafiffah)
  6. Sape anda nak jadi? (be my self..hahaha..of kos blogger yang hebat..)
  7. Tempat paling best pernah anda pergi? (erk..semua tempat best!!)
  8. Comment ikhlas pasal blog bella. (kiut mcm cik bella..colourfull..my faberet)
  9. Barang yang paling anda teringin nak beli (mmm..kalaula dapat beli sunglasses -coach pilihanku..huhu)
  10. Ceritakan pengalaman paling romantis anda? romantis?..bila dpt tau preggy gigirl..i feel so sweet..dan jadi saat paling romantis dlm hidup..tq en hubby!
  11. Tempat makan kegemaran anda di mana? (paling suka makan di Indian Town -kuantan..nostalgia masa kecik2 sampai sekarang. kalau berpeluang mesti pergi pekena mee rebus, sup ayam cicah roti paun..yummm)
.Lepas tu..nk kena follow mcm cik Bella juga ke?
hihihi..ni my soalan:

1. kenapa anda berblogging?
2. Apa terget ketika berblogging?
3. Sambil berblogging apa yang anda buat?
4. Ada dorongan dari sesiapa tak?
5. Sebenarnya apa kepuasan berblogging?
6. adakah sekarang anda berada di tempat asal sendiri?
7. bidang pekerjaan?
8. sudah berkeluarga?
9. apakah tanggapan anda tentang perkongsian kisah2 peribadi di blog?
10. Suka makan apa?
11. Pandangan anda terhadap blog senandunghatiku..iklasss tauu!!!

sapa yang tersenarai?


Jom..sahut cabaran ni!








No comments: