Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Terima kasih kerana sudi menjadi rakan seperjuanganku

iklan

kelab bloggr

Wednesday, September 17, 2014

Selamat Hari Lahir dan Selamat Hari Malaysia 16 sept 2014

Happy besday Nurqaseh Airis Fiqriyah dan Hepi Besday Malaysia!!


Alhamdulillah dah masuk 4 tahun puteri hati Ummi. Nak jot down kaletah anak dara ni. selalunya kata orang bila yang di atas kakak2..mesti yg kecil akan ikut perangai kakak2  walaupun lelaki. Dan kalau yang atas tu abang2, maka  yang bongsu pun akan mengikut perangai abang..walaupun peempuan. Nurqaseh? ikut perangai abang tak? Terbalik..bukan dia yang ikut abang tapi abang yang ikut dia..

Main masak-masak..
abang pun ikut sama

suka kucing...abang pun suka juga..
suka makan..makan apa saja macam Ummi..abang pilih2  juga sikit-sikit..

Pendek kata..semuanya abang kena ikut dia..sebab garang dia macam Ummi..hihihi. Sambutan besday tanpa perancangan. Mula-mula nak potong kek malam je..sebab dia pun lahir dah hampir kepada penutup 16 september.. tapi bila semuanya mengantuk lepas makan ubat..so kami rancang nk buat surprise masa dia bangun pagi. Nak jadikan cerita..dia bangun lagi awal..lepas tu siap kejut semua orang bagitau hari ni besday dia..bijak..bijak!
Decoration ringkas..guna apa yang ada..kredit to Mak ra dan Mak teh. Kek abah belikan.."resepi rahsia" la kan..memang mabeles. Sempat juga Ummi order sepotong "durians  flavour".. my faberet.
Majlis simple hanya bersama anli keluarga yang penuh dengan  warna warni..
Ummi dan semua ahli keluarga sayang kamu!!


kek durian cheese..yumm...mcm makan musang King sebiji


Blackforrest Choc Indulgance
kali ke berapa entah..acara meniup lilin..sbb yang kiri dan kanan terlebih tiup..
Tersayang..

Kali ni turn angah pula yg bantu tiup..fuh!!! sekali je..


Hepi Besday Anak Malaysia!! semoga membesar sebagai warga yang berjaya di dunia dan di akhirat kelak..Aminnnn!!!















3 comments:

Norhasniza Khalid said...

singgah dari kelab abg ben.. www.mamaniza.com

done follow

Kasih Lestari said...

Happy Besday

Jemput tinggalkan url blog anda untuk di blogwalking dengan cara sertai segmen

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-lestari.html

isabella idura said...

happy besday sayang... amin.. semoga jadi anak yang baik. nanti check di sini k..

http://isabellaidura.blogspot.com/2014/09/liebstar-awardagain.html